Rengjøring og sjekkliste
Når du har leid lokalet, er du ansvarlig for at ingenting blir ødelagt, og at lokalet leveres tilbake i samme stand som du ønsker å finne det. Bruk denne sjekklisten for å sikre at alt blir gjort riktig.
Dersom rengjøringen ikke er tilfredsstillende ved levering, forbeholder vi oss retten til å leie inn ekstra rydding/rengjøring på din regning.
Kjøkken
Før du forlater kjøkkenet, sjekk følgende:
- Gulv: Er gulvet klissete? Flekker fjernes før mopping for å unngå striper.
- Kjølerom: Skal være skrudd av og døren stå åpen. Husk å vaske innsiden.
- Kjøkkenvifte: Slå av.
- Stimer skal være: Tømt, spylt, og ristene vasket.
- Benkene: Rengjør benkene slik at de er fri for skjolder.
- Sluk i vask: Fjern eventuelle matrester.
- Ovn: Hvis ovnen er brukt, må den rengjøres.
Festsalen
Før du forlater festsalen, sjekk følgende:
- Stoler: Er noen stoler tilgriset? Vask dem, og sett dem til tørk om nødvendig.
- Gulv: Bruk rengjøringsmiddel (finnes på vaskerommet) for å fjerne flekker før mopping. Dette forhindrer flekker i å spre seg utover gulvet.
- Temperatur: Hvis det er kaldt ute, skal varmluftspumpen stå på 17 grader, og ovnene i festsalen skal også være på 17 grader.
- Dører: Lukk alle dører til festsalen.
Toalett, gang og uteområde
- Toalett og gang skal vaskes.
- Uteområdet: Sjekk for sneiper, snus eller sigarettsneiper på bakken. Dette er en skolegård.
- Askebeger: Sørg for at det er tømt.
- Søppel: Kast alt avfall i den himmelblå konteiner.