Facebook

Slettaelva Grendehus

et trivelig lokale som passer til små og store anledninger

Om oss

Grendehuset eies av Slettaelva Grendehus SA, som er en sammenslutning av alle som eier bolig på Slettaelva. Grendehuset drives av et styre som velges ved årsmøter, og består av andelseiere som jobber ulønnet. Det er ansatt en utleieansvarlig i 15% stilling.Grendehuset leies ut til små og store arrangementer som for eksempel bursdager, jubileum, bryllup, barndåp, begravelser, kurs o.l. Er er du ute etter å leie festlokale i Tromsø, eller trenger bedre plass til annen aktivitet sammen med familie, venner og naboer, gamle skolekameerater eller kollegaer,er  dette et godt alternativ.

Huset ligger i «skolegården » til Slettaelva skole, midt i «bygda», -Slettaelva, i bydelen Kavløysletta. Det er en stor parkeringsplass ved skolen. Plassen er stort sett opptatt om formiddagen på hverdager, men  tilgjengelig på kveldstid og i helgene. Det er også busstopp vis-a-vis grendehuset.

Bygningsmassen består av en stor og god yttergang, med garderobe, to vanlige toalett m/vaskeservant, og et større toalett tilpasset rullestolbrukere. Dette rommet har også stellebord.

Videre er det et godt og velutstyrt kjøkken, lys og praktis festsal med scene og musikkanlegg av god kvalitet.Vaskerommet er  utstyrt med alt en trenger til rengjøring. Og til sist har vi et lite lagerrom hvor bl.a. fryseboksen er oppbevart.

Den øvrige delen av bygget rommer lokaler som leies av Kvaløya Sportsklubb. Her finnes kontor og møterom, som har egen inngang, mot nord.

20130421 (23)20130420 (2)20130420 (11)

Lokalene er lyse og trivelige, og svært praktiske. Fordi bygningen ikke har trapper  innvndig, og ingen trapper utvendig, er huset svært godt egnet for rullestolbruker og folk som er bevegelseshemmet.

Grendehuset benyttes primært av beboere i området, men kan også leies av folk som ikke har tilhørighet til Slettaelva. Har du et leiebehov, stort eller lite, gå inn på vår hjemmeside www.slettaelvagrendehus.no Her finner du alle opplysninger du trenger for å få et flott lokale til ditt arrangement.

Det finnes et eget bildegalleri med mange informative bilder fra Grendehuset, på en egen side. Besøk siden, så får du en bedre forståelse av hva Grendehuset kan tilby  av fasiliteter.