Facebook

Slettaelva Grendehus

et trivelig lokale som passer til små og store anledninger

Utstyr i festlokalet

Festlokalet er utstyrt med 16 bord og 80 stoler. 8 av bordene er 80 x 140 cm, og 8 bord er 80 x 180 cm.  Bordene har en lettstelt overflate i svak grå nyanse, og stålrørsben. Bordene har ben som er justerbare, og kan derfor lett tilpasses hverandre. Beina er montert helt ut i enden av bordkanten, slik at de blir lite «svinn» av sitteplass, når man setter bordene sammen. Bordplatene er så pene at det ikke er noe problem å utelate store duker, dersom man ønsker en annen løsning. Bordene er ikke sammenleggbare, og litt uhåndterlig dersom man er alene.

IMAG0022  20130420 (11)

Stolene har grått behagelig stoff både i sete og rygg. Ryggene er bevegelige, noe som gjør det lett og skifte sittestilling  hvis man blir sittende lenge. Det er 30 stoler med armlener og 50 stoler uten. Stolene er lett i vekt, stablebar i høyden, og det finnes fraktetralle til forflytning av disse. Skulle en leietaker ha behov for flere stoler, har vi 20 stoler fra det gamle møblementet stående på lageret. Men disse er av en annen design og utforming, og har blått stofftrekk i sete og rygg.

Ellers er det en kjøpmansdisk ved en langvegg, – og et veggfast klaffebor ved inngangen til lokalet. Det er rullegardiner i alle vinduer, som gir god blending når det er ønsket. Scenen har regulerbart lysanlegg innfelt i tak, og sceneteppe på begge sider mot sal.

JEH_0050

Langs to av veggene i festsalen er det hyller litt høyt oppe på veggen. Disse er utstyrt med downlights, og betjenes med egne brytere i enden av hver hylle. Ønsker man å gi lokalet et personlig preg, kan man på disse hyllene sette ut»ting og tang» hjemmefra, pyntegjenstander, bilder, blomster, etc. Dette gir mulighet for å skape en hjemlig atmosfære, samtidig som man skaper variasjon i belysningen av salen.

Ellers består belysningen av downlights som er organisert i flere soner. Disse kan dimmes opp og ned etter behov, og betjenes fra et panel på veggen i bakkant av scenen. Her Finnes også de små bryterne som enkelt slår av og på hele takbelysningen på en gang.

I lokalets sørlige ende er det en nødutgeng. Denne skal kun benyttes ved alvorlige hendelser.