Facebook

Slettaelva Grendehus

et trivelig lokale som passer til små og store anledninger

Kjøkken

Kjøkkenet er fullt utstyrt med:

Glass og dekktøy til 80 personer :middagstallerkner, dyptallerkner, forrettstallerkner, desserttallerkner, kaffekopper, tefat og asjetter og alt av bestikk. Det står 35 ølglass i skapet, 60 rødvinsglass, champagne/hvitvinsglass, snapsglass  og cognac av samme sort, skal alltid være på plass. Har man behov for flere glass av disse sortene, må det gis beskjed ved booking, eller så snart som mulig. Selskap med mer enn 80 gjester, vil etter avtale få satt frem dekketøy og servisedeler fra lager. Dette gir et tillegg i leieprisen på kr 500,-

Videre er kjøkkenet utstyrt med:

Vannmugger, serveringsfat , serveringsboller, anretningsfat, saus-skåler, serveringsbestikk, kakespader, kakefat og kokkekniver,kasseroller av varierende størelse, med tilhørende lokk og 2 stekepanner.

Lysestaker (både t-lys og stearinlys)  blomstervaser, store og små.

Mikrobølgeovn, håndmixer med hvisper,

Kaffetrakter som trakter 1,8 l kaffe rett i 5 kaffekanner, og vannkoker og 1 termokanne til Tevann.(Filter til både kaffe-og tettrakter)

2 stk varmeplater for koldtbord.

2 stk vaffeljern, doble

Oppvaskmaskin av vanlig type beregnet for storhushldning. Den er lett å betjene, men krever at alle matrester el.l. må være fjernet av kjøkkenutstyret før det blir plasser i oppvaskmaskinen. Det er også håndspyler med trykk montert over oppvaskkummer.

Komfyr for storkjøkken med fire plater og stor stekeovn.

Kjølerom med god hylleplass, og liten separat fryseboks på lageret.