Facebook

Slettaelva Grendehus

et trivelig lokale som passer til små og store anledninger

Kontakt

Utleieansvarlig: Inger Lise Sørbøe

Utleieansvarlig jobber 20% stilling, og har ikke kontortid i helgene. Hun jobber ikke hver dag, men behandler alle forespørsler i den rekkefølge de kommer inn til oss. Du vil alltid få svar på din henvendelse pr e-post, så snart hun er på jobb. Henvendelser pr sms er ikke å anbefale. De beskjedene kan fort bli borte blant private meldinger. 

All bestilling må gjøres på e-post. E-postadressen vår er: utleie@slettaelvagrendehus.no

        
Virker ikke lenken, så kopier adressen og bruk den i mail til oss.

Ved forespørsel om leie, oppgi: Ønsket leiedato, navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, arrangement som huset skal brukes til, eventuelt hvor mange gjester/deltakere du regner med. Er det noe du lurer på, kan du ta en telefon. Vårt telefonnr. er: 995 30 348  Men vi ser helst at du sender en mail til adressen ovenfor, da er det greiere for oss å gi et godt svar på dine spørsmål.

Ønsker du å ta kontakt pr. telefon, vil utleieansvarlig svare i den grad hun er tilgjengelig. Hvis hun ikke svarer når du ringer, vil hun ringe tilbake så snart hun har anledning.

Det lar seg ikke gjøre å bestille leie av våre lokaler ved å bruke bookingkalenderen på hjemmesiden, eller på web-siden www.selskapsrom.no

Besøksadresse:  Karveslettvegen 51, 9100 Kvaløysletta  (trykk på linken så vil et kart dukke opp.)

Postadresse: Postboks 4009, 9279 Tromsø

Org.nr.: 883516052