Facebook

Slettaelva Grendehus

et trivelig lokale som passer til små og store anledninger

SOLBOLLER PÅ GRENDEHUSET SØNDAG 21. JANUAR

Søndag 21. januar har vi Åpen dag på Slettaelva Grendehus. Velkommen til alle som ønsker å ta en titt på huset sitt, noen for første gang, – andre for å se om noe er forandret siden de selv brukte huset. Her kan vi treffe naboer og venner, skolekompiser, sportsklubbbekjente, eller noen man har møtt på busstoppet i mange år. Og for de som har flyttet til Slettaelva det siste året, vil det være en fin anledning til å få en oversikt over folk  i bygda, og huset de nå er medeiere av. Vi ordner med enkel servering av SOLBOLLER OG VAFLER, KAFFE TE OG SAFT . Serveringen er gratis.

Ellers selger vi billige lodd, ( kr 10,- pr stk.) med mange premier, og selvfølgelig  leiedøgn på grendehuset som den aller fineste. Loddene trekkes på grendehuset kl 15 00.

Har du spørsmål til styret, ønsker du å være med i styret, har du idè til aktivitet på huset, eller vil du bare se deg rundt på huset og prate litt med kjentfolk over en kopp kaffe. Du er velkommen uansett.

Vi starter opp kl 1300, og holder huset åpent i noen timer utover dagen. Sett av datoen på kalenderren din, så får du mulighet til å stikke innom.
Vi sees.

Med vennlig hilsen styret.