Facebook

Slettaelva Grendehus

et trivelig lokale som passer til små og store anledninger

Aktivitet

Årets aktivitet har forandret seg endel fra i fjor. Utleieaktiviteten tar seg opp igjen.

Vi har hatt solfest og Åpen Dag på huset, den 21. januar. Arangementet vår svært godt besøkt. Det ble servert solbller og vafler, te, kaffe og saft, alt gratis. Det var laget eget bord med aktiviteter for de minste. Lotteriet hadde mange fine premier fra grendehuset selv, og andre lokale aktører. Det var til tider trangt rundt bordene. Et vellykket arrangement vi vil videreføre til neste år.

Årets årsmøte skal avvikles 16. april. på grendehuset. Årsmøte skal behandle vanlige årsmøtesaker. Det blir valg av nye styremedlemmer forespurt på forhånd av valgkommitèen. Følg med på hjemmesiden. Alle saksdokumenter blir lagt ut her i god tid foran årsmøtet. Her har du anledning til å på virke driften av huset vårt. Møt opp å delta, eller bare observèr. Hver husstand har en stemme. Bruk den. Det er huset verdt.

På grendehusets yttervegg har vi fått satt opp et lite, men iøynefallende og informativtt skilt. Publikum gir tilbakemelding på at dette fungerer.  Vi har fått laget en fin brosjyre med mye god informasjon. Den er delt ut i postkassene til alle andelseierne på Slettaelva. Det er i den forbindelse laget en veggholder på veggen i gangen på grendehuset. Der vil vi alltid ha fyllt med brosjyrer som publikum kan ta med seg.

Andelseierne har fått årets giro for innbeetaling av kontigenten. Vi er i år tidlig ute med den, og vil legge opp til en rutine der kontigentgiroen blir delt ut tidlig på året. Dette er bedre i forhold til årets drift. Vi har alledere begynt å få inn innbetalingene, og vi håper at de alle skjønner verdien av at vi tar vare på huset som alle eier litt av. Det er slik at de som ikke betaler sin andel, nyter godt av at de andre betaler…… Men totalt er det grendehuset som taper……

Nå står rundvask av grendehuset for tur. Jobben skal gjøres av KSK fotball, J02, som skal til Norway-cup. Dugnadsgjengen gjorde en formidabel innsats i fjor, og vi har sjelden sett slik orden og glans i alle våre rom da jobben var gjort. Vi ønsker at huset også i år skal være nyvasket og glitrende foran årets konfirmasjoner, – brylupp, -jubileumsfester, osv.

Vi har avviklet mange barnedåper, noe som det blir fler og fler av. Runde dager,  og  brylupp går igjen, og er sammen med konfirmasjonene anledninger det er viktig og være ute i god tid for å få booket lokalene til.

Vi setter stor pris på alle som bruker huset vårt om igjen og om igjen. Ellers er det bare spennende med nye brukere. Alle er velkommen til å søke leietid i huset vårt, andelshavere spesielt. For øvrig er det  avslutningfester, jubileumsfeiringer, og runde år i alle variasjoner, som holder grendehuset varmt og imøtekommende.