Soldagen på Grendehuset. – lørdag 19. januar

Lørdag 19. januar er det Åpen dag på Slettaelva Grendehus. Velkommen til alle som ønsker å ta en titt på huset sitt, noen for første gang, – andre for å se om noe er forandret siden de selv brukte huset. Her kan vi treffe naboer og venner, skolekompiser, sportsklubbbekjente, eller noen man har truffet på busstoppet i mange år. Og for de som har flyttet til Slettaelva det siste året, vil det være en fin anledning til å få en oversikt over folk  i bygda, og huset de nå er medeiere av. Vi ordner med enenkel servering av kaffe,te/ saft, vafler og – selvfølgelig: solboller . Serveringen er gratis.

Ellers blir det billige lodd, (kr 10,- pr stk) med mange fine premier. Deriblandt leiedøgn på grendehuset. Loddene trekkes kl 14 30 på grendehuset, samme dag.

På lørdag kan dere se dere rundt på huset dere eier «litt» av, og betaler kontingent for hvert år.  Har du spørsmål til styret, ønsker du å være med i styret, har du idè til aktivitet på huset, eller vil du bare se deg rundt på huset og prate litt med kjentfolk over en kopp kaffe. Du er velkommen uansett.

Vi vil starte opp kl 1300, og holde huset åpent i noen timer utover dagen. Sett av datoen på kalenderren din, så får du mulighet til å stikke innom.
Vi sees. Med vennlig hilsen styret.

Publisert: søndag 6. november 2016