Åpen Dag søndag 13. november

Søndag 13. november er det Åpen dag på Slettaelva Grendehus. Velkommen til alle som ønsker å ta en titt på huset sitt, noen for første gang, – andre for å se om noe er forandret siden de selv brukte huset. Her kan vi treffe naboer og venner, skolekompiser, sportsklubbbekjente, eller noen man har truffet på busstoppet i mange år. Og for de som har flyttet til Slettaelva det siste året, vil det være en fin anledning til å få en oversikt over folk  i bygda, og huset de nå er medeiere av. Vi ordner med enenkel servering av kaffe,te/ saft, vafler og vårruller . Serveringen er gratis.

Ellers blir det billige lodd, (kr 10,- pr stk) med leiedøgn på grendehuset som premie. Vi gir også andelseiere 25 % på all booking av ledige dager ut dette året. Gå inn på kalenderen på hjemmesiden og sjekk ledige dager. www.slettaelvagrendehus.no  Har du spørsmål til styret, ønsker du å være med i styret, har du idè til aktivitet på huset, eller vil du bare se deg rundt på huset og prate litt med kjentfolk over en kopp kaffe. Du er velkommen uansett.

Vi vil starte opp kl 1300, og holde huset åpent i noen timer utover dagen. Sett av datoen på kalenderren din, så får du mulighet til å stikke innom.
Vi sees. Med vennlig hilsen styret.

 

Publisert: søndag 8. november 2015