25 % rabatt på leie av Grendehuset ut 2014

Det er 17. november og vi har igjen hatt Åpen Dag. Det var fin stemning og mange trivelige andelseiere, store og små, som benyttet søndagsformiddagen til et besøk på grendehuset. Inne var det varmt og godt og pent pyntet. Det ble servert kaffe/te og saft, nystekte vafler og herlige vårruller. Gjestene koste seg, pratet med folk i styret, og spurt om ditt og datt. En av gjestene ble også den heldige vinner av et gratis utleiedøgn. Nå ønsker styret å gi alle våre andelseiere en mørketidsgave: Dere får 25 % rabatt på leie av grendehuset, på bestilling som blir gjort fra og med i dag.Tilbudet gjelder for bruk av huset resten av november og hele desember. Det er nå tid for julebord, mørketidssamling, nabofest, skolejubileum,nyttårsfeiring, bursdagsfest, juletrefest, familieselskap, spleiselag for foreldregruppen, osv. Eller kanskje du har lyst å bruke huset til noe helt annet,- juleverksted?

Gå inn på vår hjemmeside www.slettaelvagrendehus.no og finn ut når vi har ledige dager på kalenderen. Når du har bestilt lokalet, er halve festen i boks. Og husk: du får 25 % av andelsprisen når du skal betale.

Den første snøen har falt, og vi har lagt bak oss en flott høst med mye sol og gode dager. Grendehuset har vært brukt il mange formål, og står nå klar til adventstid, julefeiring og vinterens aktivitet. Alle andelseierne har fått sin årlige hilsen fra styret, i postkassen. I år var vi tidlig ute med andelsgiroen. Før påsken hadde alle andelseiere hatt besøk av styrets representant. Tusen takk til alle dere som har betalt inn andelen! Det betyr så mye for driften av huset. Grendehuset er 26 år, og er kommet i en alder der vi må påregne store vedlikeholdsutgifter i henhold til tak, vinduer, vifteanlegg etc.

Dessverre er det fremdeles 130 andelseiere som vi av en eller annen grunn ikke har hørt fra. Dette er uvanlig mange, og vi ønsker å finne ut hva årsaken kan være. For grendehuset betyr det et tap på kr 26 000,-  og med et driftsbudsjett som nesten går i null, er det viktige kroner for oss.
Har du fått betalt din årsandel i år? Er du usikker på om du er ajour med andelskontigenten, ta kontakt med oss. Dersom du synes kr 200,- er mye å betale på en gang, kan du dele det opp i to avdrag, hver på kr 100,-  Vi har valgt å ta oss bryet med å gå en runde nr 2 med betalingspåminnelse om andelsnnbetalingen for 2013-14.

Send en mail til <utleie@slettaelvgrendehus.no> eller ring tlf. 995 30 348 så får du svar. Husk at du er medeier i huset. Det er din årlige kontigent er viktig for å holde huset vårt i god stand. Sammen med utleieinntektene er det det, vi «lever av».

 

Publisert: søndag 19. januar 2014