Konfirmasjon ?

Vet du hvilken dato din sønn/datter skal stå til konfirmasjon? Trenger du større plass enn du har hjemme? Da kan du bestille lokale hos Slettaelva Grendehus.

Vi er nå klar for å ta unna bestillinger til konfirmasjoner våren 2014. De to første helgene i mai er mest aktuelle for de  som skal konfirmeres i Kvaløy Kirke, og i Tromsø Kulturhus. Vi har en liste over alle forespørsler som er kommet inn pr. dags dato. Det er 10 på denne listen, og alle  ble  kontaktet i den rekkefølgen deres bestilling  kom inn til oss.

Det er størst etterspørsel etter de to første helgene i mai, så det kan bli 4 familier som kommer til på huset disse to helgene, dersom «lørdagskonfirmasjoner» kan samarbeide med «søndagskonfirmasjoner». Dette vil vi komme tilbake til etter hvert.

For å lese mere om konfirmasjonshelgene, trykk her «Konfirmasjoner våren 2014»

De andre helgene står ledig, enn så lenge. Vi vet at mange venter altfor lenge med å bestille lokaler til sin konfirmasjon. Det kan bety at det blir vanskelig å få plass, i alle fall hos oss. Så hvis du vet du kommer til å trenge hus til ditt selskap, bør du vurdere å bestille nå.

 

 

Publisert: torsdag 18. juli 2013