NY Lov om Samvirkeforetak

1. Januar i år trådte Ny lov om Samvirkeforetak i kraft, og Slettaelva Grendehus A/L er blitt til Slettaelva Grendehus SA. Den nye loven sier bl.a. at vi må ha navn  knyttet til alle våre medlemmer/andelseiere. Det er ikke godt nok, bare å ha  andelsnummer og  adresse.

 Vi mangler ennå navn og adresser på mange av våre andelseiere. Er du en av dem?

Nå trenger vi din hjelp til å få alle våre 550  medlemmer registrert med navn, altså alle som eier hus/leilihet på Slettaelva.

Vi har delt ut skriv til alle andelseierne. 350 andelseiere har gitt respons på skrivet.  Det er veldig fint. Takk til dere. Vi ber om at alle som ikke har sendt mail, eller sms med navn på huseiere, tar seg tid til å gjøre dette så snart som mulig.

Skriv din adresse (og gjerne telefonnummer)og føy til navn på boligeier/e og send på mail til utleie@slettaelvagrendehus.no  Eller du kan også sende oss samme informasjon på sms til telf. 995 30 348. Ringer du oss på denne telefonen, og vi ikke svarer, vil vi ringe deg tilbake så snart vi kan.

Vi trenger din hjelp til å få fullført arbeidet. Her finner du skjema for andelseieropplysninger:

Andelsopplysninger

Publisert: mandag 12. november 2012