Facebook

Slettaelva Grendehus

et trivelig lokale som passer til små og store anledninger

Utleie av grendehuset

 

Har du behov for et trivelig sted å arrangere ditt familieselskap, barnebursdag, nabofest, jubileumsmiddag, slektstreff, juleselskap, årsfest, kurs eller foreldretreff?   Ta kontakt med oss.

Inger Lise Sørbøe er ansatt som ansvarlig for utleie av grendehuset. Er det noe du lurer på kan du ta kontakt med henne. Dette gjør du enkelt ved å sende en epost til utleie@slettaelvagrendehus.no

Selv om utleieansvarlig ikke har kontortid i helgene vil din mail bli besvart så raskt som mulig. Alle henvendelser vil bli besvart i den rekkefølge de kommer inn, og innen 3 døgn. Du kan også ringe, dersom det er snakk om kort informasjon, til tlfnr.: 995 30 348. ( i uke 26 og 27 er utleieansvarlig kun tilgjengelig på mail)

Ved forespørsel om leie bør du bruke e-mail. Her er vår e-postadresse: utleie@slettaelvagrendehus.no           

Vår hjemmeside har en kalender som er oppdatert til enhver tid.

På forespørsel om leie, oppgi:

  • ønsket leiedato
  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • fødselsdato
  • arrangement som huset skal brukes til
  • eventuelt hvor mange gjester/deltakere du regner med.
  • les våre branninstrukser og utleiebetingelser, og bekreft at du godtar disse

Da sparer du mange mailer frem og tilbake, og du får tidligere avklart at grendehuset er klart for din leieavtale. Ønsker du en visning på Slettaelva Grendehus, tar du kontakt med utleieansvarlig og får en avtale om tidspunkt som passer.(Gjerne tirsdagskveld, kl 20 00, da har hun leietakermøter på grendehuset.)  Velkommen med din forespørsel!

Når jeg har fått mailen med informasjonen som nevnt ovenfor, vil du få en tilbudsmail hvor jeg bekrefter alle opplysninger, og oppgir leiedato og pris. Du vil også få egen bekreftelse av bookingen fra vår hjemmeside til din mailadresse.  Så må du sende en mail der du bekrefter at du godtar leieavtalen jeg har sendt, samt utleiebetingelsene og branninstruksen. Først da er leieavtalen gjensidig.

Vi har to forskjellige priser. Alle som eier hus/bolig på Slettaelva er andelseiere i Slettaelva Grendehus SA, og har en lavere leiepris enn øvrige leietakere. Regler om hvem du kan leie for, finner du i våre utleiebetingelser. Ved lang forhåndsbestilling må vi ta forbehold om prisøkning. De nye prisene vil alltid bli lagt inn på hjemmesiden, så snart det er vedtatt. Leiesøkere som ikke er andelseiere,  må betale leien på forskudd.

I leieprisen ligger full disposisjon av våre lokaler, med det utstyr som til hver tid er tilstede i huset. Strøm er også regnet inn i leieprisen. Huset er videre utstyrt med alt man til enhver tid trenger for å rydde og gjøre rent. Dette skal være avsluttet innen leietidens slutt, dersom ikke noe annet avtales med utleieansvarlig. Se for øvrig våre utleiebetingelser.